Сарадња РАТЕЛ-а и АТУСС-а

12.07.2022

РАТЕЛ и Академија техничко-уметничких струковних студија Београд (АТУСС) потписали су Уговор о стручној пракси студената. У име РАТЕЛ-а, односно АТУСС-а, уговор су потписали Драган Пејовић, директор Агенције и др Вера Петровић, проф.с.с. и председница АТУСС-а.

Захваљујући успостављеној сарадњи, студенти са основних и мастер студија Одсека Висока школа електротехнике и рачунарства, Одсека Висока школа за информационе и комуникационе технологије и Одсека Висока железничка школа, који се налазе у саставу АТУСС-а, моћи ће да део своје наставе, као и часове стручне праксе, обаве у РАТЕЛ-у, у циљу стицања практичних и искуствених знања и вештина,    у складу са профилом студија које похађају.

За све наведене акредитивне програме, стручна пракса ће се спроводити према утврђеном Плану и програму стручне праксе, који чини саставни део потписаног уговора.

РАТЕЛ је до сада потписао уговоре у области образовања са Електротехничким факултетом, Саобраћајним факултетом, Факултетом организационих наука, Факултетом техничких наука из Новог Сада, Електронским факултетом и Академијом техничко васпитачких струковних студија из Ниша.